Sep 7, 2013

De nieuwsbrief van brochure 13!!

Heb je problemen met het bekijken van de nieuwsbrief? Klik hier
OriflameOriflame Brochure
BrochureBeste aanbiedingenBeautylid wordenWorkshop boekenWerken bij Oriflame
 

   
Your Dreams - Our Inspiration™
Master Curl Mascara
Oriflame presenteert de nieuwe Master Curl Mascara: krul je wimpers als nooit tevoren! De gladde samenstelling van de Curl Protect Technology helpt je wimpers tot wel 14 uur lang gekruld te houden terwijl het gebogen borsteltje elk haartje meeneemt, voor de flirterigste wimpers ooit.
Aanbrengen op de wimpers, zorg ervoor dat je zowel de boven- als de onderkant van de wimperhaartjes voorziet van een laagje mascara. Tip: houd de mascaraborstel dan even vast tegen de wimpers aan zodat de wimpers omkrullen, 30 seconden vasthouden en de wimpers hebben een prachtige krul.

Nu in brochure 13 van €11,- voor slechts €6,99!
 
Soft Diffuse Powder Eye Liner
Nieuw: Soft Diffuse Powder Eye Liner
Een zijdezachte, lichtweerkaatsende poedereyeliner in 3 kleuren voor een verleidelijke smokey look. De innovatieve Perfect Fit applicator biedt je makkelijke precisie zonder ‘harde’ lijnen. Nu van €13,- voor slechts €7,49 per stuk!
HairX
Nieuw: HairX
HairX is vernieuwd en verbeterd! De nieuwe producten zijn geïnspireerd door huidverzorging, bevatten nieuwe krachtige formules en 6-Gingerol die de hoofdhuid voedt voor zichtbaar mooier haar. Klik snel voor meer informatie!
Milk & Honey Gold Moisturising Hand Cream
Nieuw: Milk & Honey Gold Moisturising Hand Cream
Een luxe, rijke en intens voedende handcrème samengesteld met organische melkproteïnen en honingextracten, biedt de extra droge huid 24 uur vochtverzorging. Nu van €9,- voor slechts €4,99!
Giordani Gold Bronzing Pearls

Giordani Gold Bronzing Pearls
Geef je huid in enkele seconden stralende schoonheid met deze supertrendy, hoogwaardige Bronzing Pearls. Nu van €30,- voor slechts €17,99 per stuk! Keuze uit Natural Peach (23763), Natural Radiance (21632) en Dark Bronze (24160).
Brochure Pakket

Nieuw: het Brochure Pakket
Het Brochure Pakket is een map die te downloaden is vanaf de website, met daarin verschillende superhandige bestanden ter ondersteuning van de betreffende brochure. Een must-have, dus klik snel om het Brochure Pakket van brochure 13 te downloaden!
Nieuwe producten

Nieuwe producten tijdens br. 13
Er zijn weer vele leuke nieuwe producten in brochure 13, die niet allemaal in deze nieuwsbrief behandeld kunnen worden. Waaronder mooie accessoires! Klik snel en bekijk alle nieuwe producten van brochure 13 in een handig overzicht.
 
   Gratis productNu of nooit aanbieding
Giordani Gold Incontro collectie   Oriflame Brochure 13 - 2013 Oriflame Nail Care Acadamy: French Manicure
Oriflame Giordani Gold Incontro collectie Oriflame Brochure 13 - 2013 Oriflame Nail Care Acadamy: French Manicure

No comments:

Post a Comment